joi, 22 mai 2008

Confidentialitate

1.Securitatea informatiilor

1.a.Clientul recunoaste ca Administratorul nu poate controla si nu ofera niciun fel de sugestii.garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua firmei de hosting sau sunt folosite prin accesarea serviciului.
1.b.Clientul recunoaste ca serviciile sunt disponibile pe internet si desi Administratorul face tot posibilul pentru a mentine securitatea informatiilor,nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta.

2.Informatii personale

Prin accesarea acestui site,sunteti de acord cu faptul ca Administratorul are dreptul de a inregistra informatiile cu privire la client intr-o baza de date,folosita pentru uz personal.

3. În ce fel poate utiliza Administratorul aceste informaţii personale?

Informatiile pot fi folosite doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor GoShop, cum ar fi:
3.a. procesarea comenzilor sau cererilor clientilor;
3.b.efectuarea verificarii comenzilor clientilor;
3.c. oferirea de produse/servicii clientilor;
3.d.solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor clientilor;
3.e. realizarea studiilor de piata/produs si marketingul produselor/serviciilor GoShop;
3.f.contactarea clientilor (inclusiv prin posta, email, fax, SMS, sau telefon) in legatura cu oferte de produse/servicii ale GoShop;
3.g. inregistrarea informatiilor despre clienti in vederea oferirii unor bonus-uri, reduceri si alte beneficii, precum si pentru satisfacerea unor cereri/cerinte pe care le au referitor la programul de recompensare.

4. Drepturile conferite de Legea 677/2001

Clientii beneficiaza de drepturile conferite de Legea 677/2001 (inclusiv dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor si de opozitie).
Clientii isi pot exercita acest drept prin transmiterea unei cereri prin e-mail,la adresa office@godgea.com sau fax,la numarul 031.7800708.
Trimiteți un comentariu