Cautare

miercuri, 21 mai 2008

Termeni si conditii

1.Raspunderea pentru produse si servicii

1.a.Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la furnizori/colaboratori,in limita stocului disponibil. Administratorul nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, ca informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site,se potrivesc unui anumit scop.
Utilizatorii sunt de acord in mod deliberat ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.Administratorul nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor/serviciilor prezentate,la un anumit moment.
1.b.Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect...).
Administratorul si furnizorii/colaboratorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile de prezentare ale produselor/serviciilor fara o notificare prealabila.
1.c. Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit in parteneriat cu reprezentantii marcilor respective in Romania.
Din acest motiv, Administratorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul GoShop, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia mea de catre reprezentantii fiecarei marci.
1.d.Administratorul nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate prin acest site. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina importatorului sau a service-ului autorizat de acesta. Anumite produse,dupa caz, sunt insotite de certificatul de garantie/calitate/conformitate in original emis de importator sau furnizor.
1.e.Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Administrator oricarui client in cazul livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Administrator de la acest client.

2.Raspunderea pentru preturi


2.a.Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare.
Pretul afisat este pretul de vanzare si este publicat pe site la momentul achizitiei.
3.Raspunderea pentru livrarea produselor
3.a.Produsele se livreaza in Bucuresti si in tara.
3.b.Administratorul isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de livrarea lor prin contactarea clientilor,la cel mult 6 ore,de la primul contact(telefonic sau e-mail).
3.c.Din momentul confirmarii,durata livrarii poate fi conditionata,insa nu va depasi 3 zile lucratoare pentru Bucuresti si 7 zile lucratoare in tara,sub rezerva unor situatii neprevazute.
3.d.Costurile livrarii sunt urmatoarele:
Pentru Bucuresti:
Posta Rpmana/Curier Rapid
Pentru provincie:
Posta Romana/Curier rapid
Termenele de livrare sunt usor depasite,deoarece centrele logistice ale unor furnizori se afla in afara Bucuresti-ului,situatie in care unele colete va pot fi trimise direct de la importator,pentru a reduce timpul de livrare.
3.e.Aceste valori reprezinta plata transportului/valoarea comenzii si pot fi modificate de catre firma de curierat rapid/Administrator,fara o notificare prealabila.
3.f.Costul de achizitie include valoarea comenzii+valoarea transportului si se plateste la ridicarea coletului,in sistem ramburs.
Valoarea rambursului este platita de catre Adminiatrator.
3.g.Administratorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi executate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, acte de terorism, proteste, tulburari civile sau alte situatii de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.
3.h.In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

4.Raspunderea pentru plata produselor

4.a.Plata se efectueaza la livrarea produselor.
Administratorul,isi rezerva dreptul ,ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau prin ordin de plata.
Dovada platii trebuie trimisa catre Administrator prin e-mail sau fax.
4.b.Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Administratorului.
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit sau prin SMS.
4.c.Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

5.Dreptul de returnare al produselor

5.a.Clientul are dreptul de a notifica in scris Administratorul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea acestuia in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.
5.b.Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor livrate direct,prin curierat intern, pentru care a fost facuta prezentarea.
5.c.Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail ,la adresa godgea@hotmail.com sau prin fax,la numarul 031.8162702.

6.Litigii si dispozitii finale
6.a.Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe GoShop sau de informatiile disponibile pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
6.b.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Bucuresti.
Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de termenii si conditiile acestui document.Niciun comentariu: